Välj en sida

Trädfällning Krokom

Vertitimber – trädfällning Krokom

Utbildade arborister

Välkommen till oss här på Vertitimber, ett företag för alla som behöver hjälp med trädfällning i Krokom. Här finns det arborister med flera års erfarenhet ifrån branschen som med trädfällning i Krokom. Utöver det går det att få hjälp med trädbeskärning, trädvård och bortforsling. Läs mer om detta under vårt tjänsteutbud.

Att fälla träd är någonting som är förenat med risker, vi ser alltid till säkerheten, både för er och vår skull. Vi använder olika metoder beroende på vad som passar bäst i det enskilda fallet. Kom ihåg att vi är inte längre bort än ett telefonsamtal ifall det är någonting ni undrar eller funderar på. Lyft luren och slå oss en signal!

 

 

Trädfällning Krokom

Säkerheten främst

Vi sätter alltid säkerheten i främsta rummet. Varje år sker det skador på grund av att den som fällde träd inte riktigt var medveten om riskerna med jobbet. Det är vi, både för er skull och för vår.

Här finns vi

Med utgångspunkt från Fåker i Östersunds kommun i Jämtlands län, erbjuder vi våra tjänster här men även runt om i Jämtland med omnejd. Vi är inte begränsade av geografisk ort, så vi har möjlighet att ta uppdrag i hela Sverige.

Nöjda kunder

Det finns ingenting som är mer viktigt för oss än att alla som anlitar någon av våra arborister, ska känna sig helt nöjda med det arbete vi genomför. Men även med vår kundservice. Med vår yrkeskompetens ser vi till att ni blir nöjda!

Vertitimber