Välj en sida

Trädfällning Östersund

Vertitimber – trädfällning Östersund

Flera års erfarenhet

Behöver ni hjälp med trädfällning i Östersund med omnejd? I så fall så är Vertitimber ett företag som hjälper er. Hit till oss ska ni vända er för våra medarbetare är kunniga inom området och vet hur man på ett tryggt och säkert sätt fäller träd. Läs mer under vårt tjänsteutbud.

Vi sätter alltid kunden i främsta rummet med dennes önskemål och behov av hjälp. Till oss kan man vända sig både för det lilla uppdraget som är snabbt avklarat liksom det större och mer komplicerade.

För oss är det mycket viktigt att våra kunder ska bli 100 procent nöjda. Vi är engagerade i varje enskild kund och utför allt arbete med fokus på säkerhet, kvalitet och engagemang. För att kunna leva upp till de förväntningar som finns.

Kom ihåg att vi är inte längre bort än ett telefonsamtal ifall det är någonting ni undrar eller funderar på. Lyft luren och slå oss en signal!

Trädfällning Östersund

Små & Stora uppdrag

Vi hjälper alla, oavsett omfånget på arbetet. Vissa trädfällningar är enkla och är snabbt avklarade medan andra tar lång tid och är mer komplicerade. För oss finns det inget uppdrag som är vare sig för litet eller för stort. 

Säkerhet

Det är viktigt att aldrig tumma på säkerheten när det kommer till att fälla träd. Vi vet hur viktigt det är med olika beräkningar innan jobbet påbörjad för en process som inte innebär några risker för människor eller egendom.

Nöjda kunder

Det finns ingenting som är mer viktigt för oss än att alla som anlitar någon av våra arborister, ska känna sig helt nöjda med det arbete vi genomför. Men även med vår kundservice. Med vår yrkeskompetens ser vi till att ni blir nöjda!

Vertitimber